Scandic KNA blir Scandic Solli

wen5n7uzeyg4uocmtmmbEtter en omfattende renovering gjenåpner hotellet Scandic KNA i Oslo 8. mai i helt ny drakt. Hotellet skifter samtidig navn til Scandic Solli.

Scandic KNA, som ligger ved Solli Plass på Oslo vest har det siste året gjennomgått en total oppussing. 8. mai åpner hotellet dørene på nytt, med et helt nytt design og et nytt restaurantkonsept; V Solli Bar & Spiseri. Samtidig skifter hotellet navn til Scandic Solli.

–  Hotellet vi nå åpner er et moderne hotell, og vi vil med det nye konseptet bli et naturlig samlingssted også for folk i nærområdet. Vi synes derfor det er naturlig å gi hotellet et navn som tydelig signaliserer hvor det ligger, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Hotellet har allerede et godt belegg i ukedagene og særlig det nye, unike restaurantkonseptet vil bli viktig når hotellet nå ønsker å trekke til seg folk som bor og arbeider i områdene rundt Solli. I tillegg kan hotellet fortelle at det også vil lansere andre og spennende nyheter i tiden som kommer.

–  Vi har gjort grundige analyser av markedet i Oslo, og også av bydelene rundt Solli. Vi er trygge på at det vi nå lanserer er noe som kommer til å bli satt pris på av både lokale og tilreisende gjester, sier hotelldirektør på Scandic Solli, Magne Jacobsen.

Scandic Solli har 224 hotellrom, ligger sentralt på Solli Plass på Oslo vest med kort avstand til de fleste severdigheter i Oslo. Hotellet er også Svanemerket.

 Foto fra Scandic Hotels