HSMAI-dagen 2017: Grand Hotel i Oslo, 4. september

Vi har sikret oss Steven van Belleghem til HSMAI-dagen på Grand Hotel i Oslo mandag 4. september. Steven, som opprinnelig er fra Belgia, er en glimrende foredragsholder, med masse «passion» og kompetanse om alt det vi andre trenger å lære oss enda mer om.

Han er blant annet fast speaker for Google, og rådgiver for flere av de mest digitale selskapene i verden. HSMAI har allerede brukt ham i Operaen i Oslo sist januar, i Berlin, og, sist, i London denne uken. Han er bare et must å få med seg, så dette kan du ikke gå glipp av!

Vi har satt av hele to timer for ham, og lover deg at du etterpå bare vil høre enda mer.

Steven’s presentation had our dealers spellbound. He gave our organization a digital wake-up call with great humor and now a new world with exciting perspectives is waiting to be discovered.

– Steve Vanslype, Manager Marketing & Communication Vans, Mercedes-Benz

Steven is a regular keynote speaker at our events & every time his performance is an absolute highlight. He has a very unique & authentic style: leveraging a combination of academic depth and well-reasoned cases, he spices up his presentations with a great sense of humor.

– Anthony Belpaire, Google

Meld deg på allerede i dag, og sikre deg early bird-pris!

Som HSMAI-medlem kan du delta på hele dagen til kun kr 1375,- eks moms.

Foreløpig program

HSMAI-dagen på Grand Hotel i Oslo, mandag 4. september

NÅR HVA HVEM

08.00 Registrering og kaffe

08.45 Velkommen

09.00 When Digital Becomes Human
Steven van Belleghem

11.00 Kaffepause

11.20 The service for unique value- service and loyalty in the digitale age
Larry Hochman
Larry Hochman
is one of the most popular keynote speakers in the world (540 speeches in 72 countries) and a former European Business Speaker of the Year. He is one of the world’s most influential advisors on building organisations that deliver an exceptional customer experience. Before beginning his speaking career Larry was a Director at the loyalty management company Air Miles. His roles included Director of Customer Service and separately Director of People and Culture- Larry being the very first person in Europe to ever have this role and title, which became a benchmark for re-inventing HR departments all over the world. He was also a pioneer of corporate mentoring in Europe and has been the personal mentor to many top executives. Originally from America, Larry has lived in Europe for the past 26 years and currently resides in both London and Venice. His best-selling book ’The Relationship Revolution’, focused on customer loyalty in the digital age, was published in 2010.

11.40 Lunsj

12.40 Tradisjonen tro vil Harald Magnus, en av landets dyktigste økonomer oppdatere oss om det økonomiske bildet og hva den vil bety for vår næring.
Harald Magnus Andreassen, Sjeføkonom i Swedbank Norway.

13.20 Rundebordsdiskusjoner
Vi har åtte ulike aktuelle temaer. Parallelle sesjoner, under ledelse av spesialister innen sine områder. Rundebordsdiskusjonene skal foregå tre ganger à 25 minutter, slik at alle kan få med seg opptil tre ulike temaer.

14.40 Kaffepause

15.00 Vinn kampen om talentene og ta bedre beslutninger.
Foredragsholder bekreftes senere.

15.25 Toppleder-debatt.
Vi inviterer ledende aktører fra hotell- og reiselivsbransjen til debatt. Temaet vil være dagsaktuelt, i forbindelse med hva som skjer i reiselivet, både internasjonalt og nasjonalt, og hvordan dette påvirker reiselivet i Norge.

16.10 Spørsmål og avslutning

16.30 Networking, vin og snacks

Toppfoto: Steven van Belleghem foredrar.