Meld deg på HSMAI Møte- og Eventbørsen 2018!

HSMAI Møte- og Eventbørsen på Scandic Fornebu begynner å ta form. Onsdag 10. januar 2018 samler vi kunder, eventbyråer og tilbydere for å inspirere og sikre at fremtidens møter blir suksess.

Vi har igjen innført forhåndsbookede møter. Vi har et eget advisory board bestående av fremoverlente kunder som vil legge føringer for arrangementet. Vi setter fokus på hva som blir viktig i møte- og eventmarkedet i fremtiden. Effektive møteplasser. Nye verktøy og løsninger. Internasjonale trender. Og annet som kundene er opptatt av. Her er det kundene som setter agendaen! Sammen vil vi skape et tidsriktig, fleksibelt og innovativt arrangement på Scandic Fornebu.

For program, klikk her: Møte- og Eventbørsen 2018.

Påmelding

Utstillere: Kontakt Prosjektleder Linda Ramberg på mail lmr@hsmai.eu eller telefon 928 03 694.

 

Kjøpere:

Påmelding