Meld deg på The HSMAI Day Norway i dag!

The HSMAI Day, som vi nå kaller den rundt om i Europa, er satt til torsdag 19. september, på Grand Hotel Oslo.

Vi lover deg et mer interaktivt program enn noen gang, som innledes med lunsj fra klokken 12.30, og vi avslutter med networking, vin og snacks fra klokken 18.00.

Dagen blir konkret og matnyttig, slik at du kan nyttiggjøre deg dette umiddelbart på egen arbeidsplass.  Vi er allerede i gang med å utvikle programmet for dagen, men du kan fremdeles påvirke agendaen ved å svare på denne korte undersøkelsen: HSMAI Day Norway 2019.

Dersom bedriften du jobber for er HSMAI-medlem, og du jobber i selve bransjen, kan dere få én til tre deltagere med kostnadsfritt. Dette er nytt fra fjoråret, i forbindelse med alle endringene og de nye medlemsprisene, og det er det samme i andre land hvor dette arrangeres.

Noen av våre medlemsbedrifter har enda flere medlemmer, og kan dermed ha med flere. Dette gjelder ikke de få som har personlig medlemskap, men de får, som tidligere, den reduserte HSMAI-medlemsprisen.

Kontakt Benedicte om du har spørsmål rundt dette og medlemskapet deres.

Og så er det viktig å få med en annen endring vi har gjort, og hvor vi har vi lært mye av våre kolleger i Nederland. Vi er alle svært opptatt av å unngå  no shows på våre arrangementer.  Dersom du melder deg på, og ikke kan delta likevel, må du melde deg av skriftlig. Hvis ikke blir det no shows, og det liker ingen, hverken med hensyn til bespisning eller andre ting, og da blir et no show-gebyr. Dette er noe bransjen er vant med, både fra hoteller, fly og annet, og vi håper på forståelse for at vi også har innført dette, for å unngå dette.

Les mer om dette på påmeldingsiden og meld deg på allerede i dag.

Powered by Eventbrite