HSMAI har inngått et samarbeid med Norway Convention Bureau og i den anledning inviterer vi til fagdagen

#MeetinNorway 

Onsdag 2. september 2015 på Popsenteret i Oslo. 

HSMAI arbeider mot mange målgrupper og derfor er det klokt å samarbeid med andre organisasjoner fra tid til annen til felles nytte for våre respektive medlemmer. HSMAI bidrag denne dagen går på det å jobbe smartere og mer effektivt i en hektisk hverdag og vi omtaler programmet  som:

HSMAI Time Management - in 3 steps

NCB i samarbeid med MPI og HSMAI ønsker å samle alle som arbeider med det internasjonale møtemarkedet til denne fagdagen.

Foruten god og nyttig markedsinformasjon fra NCB og Innovasjon Norge byr vi på spennende foredrag av Eric Bakermans fra NBTC Holland Marketing. Han skal blant annet fortelle om deres Mr. Holland kampanje som har oppnådd stor intenasjonal oppmerksomhet. Cecilie Thunem-Saanum og Astrid Valen-Utvik vil ha fokus på Time Management og hvordan vi alle kan bli mer effektive i vårt daglige arbeide. 

Etter det faglige innholdet fortsetter vi som seg hør og bør på Popsenteret med litt godt å spise og drikke, samt Reiselivets offisielle Musikk Quiz. Vi garanterer gode nettverksmuligheter og topp stemning!

For fullstendig program og påmelding klikk her: #MeetInNorway

Vet du om andre som bør delta: Tips en kollega 

For spørsmål, vennligst kontakt NCB ved å klikke her.

 

---
---