Frokostmøte lokket nye brukere på nett

social_media_meeting01

HSMAI Chapter Norways frokostmøte om sosiale medier sist tirsdag var en suksess, som har sporet både medlemmer, andre deltagere og HSMAI til å utforske mulighetene som ligger i Web 2.0, som det gjerne kalles på fagspråket.

De 45 deltagerne ble møtt med kaffe og ferske croissanter utenfor VG-auditoriet kl 08.00, i påvente av et usedvanlig inspirerende foredrag med Sermo Consultings Ingeborg Volan, som i over én time viste et vell av konkrete eksempler på hvordan virksomheter har nyttiggjort seg de sosiale mediene – etter en gjennomgang av alternativene.

– Man var simpelthen nødt til å bli glad og inspirert av noen som er i stand til å vekke entusiasme blant tilhørerne, slik Ingeborg gjorde under frokostmøtet, sier HSMAI Chapter Norways administrerende direktør Ingunn Hofseth.

Det har hun sannelig også rett i, for bare timer etter møtet, poppet det nye twitrere fra møtet opp på skjermen, fulle av lovord. Vi tillater oss et par eksempler:

groheggem Er inspirert etter HSMAI sitt frokostmøte om sosiale medier i dag. Dette må testes ut :)”
(Lenke til Twitter-posten)

mezzeto Har vært på HSMAI-presentasjon om sosiale medier med Ingeborg Volan. VisitOSLO er på riktig vei. :-)”
(Lenke til Twitter-posten)

HildeVeum har vært på et veldig inspirerende foredrag om sosiale medier! Supert, Ingeborg hos Sermo!”
(Lenke til Twitter-posten)

HildeVeum @hsmainorway Tusen takk for at dere stelte i stand dette frokostmøtet! Og @ingeborgv er en strålende formidler av budskapet!”
(Lenke til Twitter-posten)

LottaKLunde @tonjefossum Frokostmøte om sosial og digital kommunikasjon i går @ingeborgv gir også masse muligheter!”
(Lenke til Twitter-posten)

tonjefossum @LottaKLunde Hørte det var bra frokostmøte! Skulle gjerne vært der : )”
(Lenke til Twitter-posten)

Om du ikke har en Twitter-profil ennå, kan du registrere deg her.

Se YouTube-opptak: HSMAI Europe har lagt ut en videosnutt fra møtet i sin splitter nyeYouTube-kanal (vi beklager at widescreen-opptaket er forvrengt til et gammelt format, men det skulle likevel gjøre nytten).

Suksessen har ført til at HSMAI har satt opp en serie praktiske kurs om sosiale medier med nettopp Ingeborg Volan. Mer om det i egen sak.