Student

HSMAI-studenter

HSMAI Student er et forum som har til hensikt å gi studenter innen hotell og reiseliv en mulighet til å bygge nettverk på tvers av Europas grenser, med studenter og profesjonelle fra reiselivsnæringen. Styrt av studentene, med veiledning fra HSMAI Europe, vil dette forumet tilby en flott mulighet for profesjonell utvikling for den enkelte student.

Følg våre grupper på Facebook og LinkedIn. Start egne eller delta i andres diskusjoner, og motta oppdateringer om kommende events. Enten du er en førsteårs-student eller har mange års erfaring fra bransjen, vil dine spørsmål, kommentarer og innspill bli satt stor pris på.

Dette er hva en av våre studenter sier om HSMAI Student:

Som student er det viktig for meg å se hva som er de siste trender og tanker innen bransjen, ikke bare hva som står i pensum. Nettverksbygging, sammenkomster og events er nødvendig for å kunne holde seg på topp, og erfaringene vi får ved å møte folk fra bransjen, kan enkelt benyttes i våre studier. Det er her jeg føler at HSMAI Student virkelig er til nytte. Med en holdning som involverer og inspirerer, og ved å være aktuelle, skaper HSMAI Student den perfekte møteplassen mellom studentene og bransjen. Vi kan dele tanker, diskutere ulike temaer og litteratur, og sammen skape et enda bedre springbrett for en karriere innen reiseliv for studenter over hele Europa.

Hans Stenseng, student, Markedshøyskolen Campus Kristiania.

Følg våre grupper, bli med på våre events, og meld deg inn i HSMAI!