Personvernerklæring

access black and white blur cage
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hvem vi er

HSMAI Norway er den norske grenen av HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International) Region Europe, en kilde for kunnskap, samhold og erkjennelse av ledere som er dedikert til yrkesutvikling, omsetningsvekst, inntektsmaksimering, markedsføring og merkevarebygging.

Vår nettstedsadresse er: hsmai.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Kommentarer

Kommentarfunksjonen er normalt stengt på hsmai.no, men dersom vi på noe tidspunkt skulle gå bort fra den beslutningen:

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi benytter oss for tiden ikke av kontaktskjemaer, og ber alle som ønsker kontakt med oss om å sende e-post.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel, og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi denne informasjonen på nytt, neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto, og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel, for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger, og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggings-informasjonen din, og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggings-informasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart, og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet, dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Trafikken på hsmai.no er ikke gjenstand for inngående analyse. Vi sporer derimot omfanget på trafikken, hvilke land trafikken kommer fra og fra hvilke sider (lenking).

Hvem vi deler dine opplysninger med

Du kan være trygg for at opplysningene dine ikke selges eller overleveres tredjeparter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk, i stedet for å legge dem i en kø, der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil, som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelses-tjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

  1. HSMAI lagrer kun e-postadressene (ikke navn, adresse, arbeidssted, alder eller kjønn) for:
    1. abonnenter på våre respektive nyhetsbrev
    2. brukere med registrert hsmai.no-konto
  2. Opplysningene er beskyttet med sterkt krypterte passord

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom en lekkasje mot alle solemerker skulle finne sted, er det ingen fare for at innholdet rommer annet enn e-postadresser og eventuelle passord. Registrerte brukere vil i så fall bli varslet umiddelbart, med anbefaling om å bytte passord. Relevante myndigheter vil også bli varslet.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar kun opplysninger fra medlemmer, medlemsbedrifter og nære samarbeidspartnere, som er kjent for våre medlemmer.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger

HSMAI.no driftes helt manuelt, av en redaktør med flere tiårs erfaring innen nettbasert publisering. Eventuelle brukerprofiler er begrenset til opplysninger om navn, e-postadresse og brukers eventuelle nettsted.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Slike er per i dag ikke vedtatt.