Hektisk HSMAI-høst

Fra HSMAI Chapter Norways 40-årsjubileum

Nå koker det i HSMAI-sekretariatet. I løpet av feriemånedene har vi jobbet intenst med forberedelsene til HSMAI Serviceløftet og Servicekonferansen i neste måned, samtidig som vi har brukt lang tid på å få de nyoppussede nettsidene, med mange nye funksjoner, på plass.

Noe av det første medlemmene vil merke, er at det ukentlige nyhetsbrevet, HSMAI Weekly, nå kommer i en ny og tidsriktig form, med utdrag fra nettopp nettsidene og andre saker, som er forbeholdt medlemmene. Vi håper du tar deg tid til å bli kjent med innholdet, som vokser i omfang fra dag til dag.

Om knappe to uker er vi i gang med kursene om Internett og sosiale medier, en serie på 15 kurs, som avholdes i Oslo og ved kontoret vårt på Vatne på Sunnmøre frem til 25. november, men vi har mer i ermet:

Ingunn HofsethVi kommer fortløpende til å oppdatere HSMAI-kalenderen med nye datoer og evenementer, men tror de fleste burde finne noe matnyttig i høstens og vinterens tilbud.

I mellomtiden ønsker vi velkommen til en aktiv HSMAI-høst!

Ha en fortsatt fin arbeidsdag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto: Fra HSMAIs 40-årsjubileum (øverst) og Ingunn Hofseth, HSMAI Chapter Norways administrerende direktør.