Bjørn Kjos årets vekstskaper

Norwegians adm. dir. Bjørn Kjos

Bjørn Kjos, adm. dir. i flyselskapet Norwegian, ble onsdag kveld utnevnt og hedret som nasjonal vinner av Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2009. Begrunnelsen er Kjos’ langsiktige og målrettede arbeid i et sterkt konkurranseutsatt marked. På onsdagens arrangement ble det også kåret nasjonale vinnere i kategoriene industri, tjenester og handel.

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit delte ut den prestisjetunge utmerkelsen til Bjørn Kjos sammen med adm. dir. i Ernst & Young, Erik Mamelund, under festforestillingen Skaperkraft 09 i Oslo Konserthus.

1400 gjester fra næringsliv, forvaltning, kulturliv og det politiske miljø var til stede på showet. Revisjons- og rådgivningsselskapet Ernst & Young står bak Entrepreneur Of The Year-kåringen, i Norge i nært samarbeid med SpareBank 1 Gruppen og Handelshøyskolen BI.

Les mer hos Standbynews.no

Foto: Bjørn Kjos, adm. dir. i Norwegian Air Shuttle. Fotograf: Kjetil Ree/Wikipedia