Les Møtebørsenavisen alt nå

Møtebørsenavisen 2010

Fredag går Møtebørsenavisen 2010 i trykken, men alt nå er den tilgjengelig, for dem som tar til takke med å lese den på nett.

Det er den 17. gangen HSMAI arrangerer Møtebørsen, som er Norges største møteplass for kjøpere og tilbydere av reiselivstjenester, etter speed-dating-prinsippet. Du kan allerede nå melde den på og booke møter med utstillerne på mb.hsmai.no.

Møtebørsenavisen i år byr på artikler om fordelsprogrammer, sosiale medier, HSMAIs SIG-grupper, fakta om HSMAI og HSMAI-medlemskap, kunderelasjoner, Norges satsing på det utenlandske insentiv, kongress- og møtemarkedet, og portrettintervju med Ottar Sefland i Europeiske Reiseforsikring – foruten stoff om selve Møtebørsen, program og utstillerliste inkludert.

Bla og zoom

Møtebørsenavisen, slik den så ut i 2008.
Møtebørsenavisen, slik den så ut i 2008.

Visuelt er Møtebørsenavisen 2010 i det vesentligste tuftet på Møtebørsenavisen for to år siden (se faksimile til høyre), med enkelte nye grep. Den er på 24 sider, og er rikt illustrert.

Versjonen under, som du kan bla deg gjennom på denne siden, er liten, tatt i betraktning av at den gjengir en hel tabloidavis. Det kan derfor være lurt å lese den i fullscreen-modus, som velges i menyen under. Klikk hvor som helst på en side for å zoome inn på detaljene, og dra musen rundt på siden. Klikk igjen for å zoome ut til fullt oppslag.

Vi gjør oppmerksom på at denne versjonen fremdeles er under utarbeidelse idet denne saken publiseres. Den blir imidlertid erstattet av endelig versjon når avisen går til trykking.

Gode avtaler

– Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke de annonsørene og sponsorene som har gjort denne avisutgivelsen mulig, spesielt i en tid der mange er tilbakeholdne med markedsføringen, stråler en fornøyd Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway, og fortsetter:

– Nå håper vi riktig mange innkjøpere stiller på Møtebørsen, som denne gangen arrangeres sammen med Norges Varemesses Reiseliv B2B. Tar jeg ikke mye feil, vil det være mulig å oppnå svært gunstige avtaler i tider som disse. Og det er på Møtebørsen de inngås, påpeker hun i et hastig telefonintervju torsdag morgen, før hun kaster seg over de utallige forberedelsene til neste ukes store begivenhet.

I mellomtiden kan du hygge deg med Møtebørsenavisen, men husk fullscreen-visning – og klikk for zoom: