Ingunn Weekly: Gjør klar for HSMAI European Travel Award!

Tower Bridge i London.

Torsdag 5. mai 2011 går den første HSMAI European Travel Award av stabelen i London. Sett av datoen allerede nå!

HSMAI vil fremover igjen ha fokus på paneuropeiske aktiviteter, og for første gang i HSMAIs over 80 års lange internasjonale historie vil det bli arrangert en europeisk konkurranse og prisutdeling. Her kan representanter fra hele den europeiske reiselivsnæringen være med å konkurrere i tevlingen, som vil bli en årlig foreteelse.

Jeg er nettopp kommet tilbake fra USA, etter å ha deltatt på den årlige HSMAI Adrian Awards-tilstelningen, hvor den europeiske konkurransen ble lansert. Vi tar sikte på at alt med innsendingen til juryeringen og også deler av juryeringen vil foregå digitalt. Samme dag som prisfesten foregår, arrangerer vi en dagskonferanse.

Jeg skal lede dette arbeidet, og vil ha base i London over en toårsperiode.  Jeg vil fortsatt ha hovedansvaret for HSMAI Norge, og dermed pendle mye til Oslo.  Det betyr selvsagt også at jeg må delegere langt mer enn tidligere.  Jeg er glad over å bli vist denne tilliten. American Express Global har blitt HSMAI Europes første hovedsponsor, og de øvrige sponsorene vil bli annonsert til våren, i forbindelse med våre første aktiviteter i London.

Vi skal nå sette sammen et HSMAI European Advisory Board, på 25–30 innflytelsesrike ledere og salgs- og markedsdirektører fra hele Europa, som skal bli våre rådgivere i dette arbeidet.

Hovedfokus vil være:

2010

 • HSMAI Lodging Chief Marketing Officer Roundtable Conference in London
 • Videreutvikle og styrke aktivitetene i de ulike landene
 • Special Interest Groups Revenue Management and Travel Internet Marketing
 • Revenue Management Certification-programmet
 • Webinarer
 • Digitalt europeisk magasin; European Marketing Review, fire ganger per år
 • European Advisory Board meeting, to ganger i året
 • Oppstart av HSMAI i nye markeder

2011

 • HSMAI Roundtable Conference i London torsdag 5. mai 2011
 • HSMAI European Travel Award, om kvelden torsdag 5. mai 2011
 • Oppstart av HSMAI i nye markeder

Vi tror alt det nye vil bidra til et enda større engasjement for HSMAI Norge, som igjen vil bidra til å styrke HSMAIs norske aktiviteter.

Til slutt vil jeg gjerne minne om at reiselivets auksjon, til inntekt for de jordskjelvrammede i Haiti, fremdeles pågår borte på QXL.

Hjemløse haitiere har satt opp telt like ved presidentpalasset i Port-au-Prince. Foto: Marcello Casal Jr/ABr/Wikipedia
Hjemløse haitiere har satt opp telt like ved presidentpalasset i Port-au-Prince. Foto: Marcello Casal Jr/ABr/Wikipedia

Auksjonen er et samarbeid mellom Røde Kors, QXL og HSH, og har bidrag fra hele bredden av norsk reiseliv. Alle inntekter fra auksjonen går uavkortet til Norges Røde Kors.

Med drahjelp fra HSMAI, Visit Oslo, Fjord Norge, Norsk Kulturarv, Skistar, De Historiske Hotel og Spisesteder, og mange andre aktører i norsk reiseliv, fortsetter innsamlingen av reiser og opplevelser.

Vi håper flest mulig vil gå inn på QXL og by så det svir på auksjonene! Denne gangen bør det ikke være et poeng å betale minst mulig!

Ingunn Hofseth. ThumbnailOg budene gir du her!

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway