Scandic lanserer økologisk uniform

scandic_logo[1]Scandic blir den første hotellkjeden i verden som satser på en helt økologisk uniform til sine 7 000 medarbeidere. Uniformen skal ha sin egen personlighet og sjel, den skal vise bredden i det nye Scandic og medarbeiderne skal være stolte av å bruke den. Scandics nye, økologiske uniform vil bli designet av en ledende motedesigner hvem det blir, skal avsløres om kort tid.
Nå forlater vi den gamle uniformstradisjonen til fordel for mer kreative og inspirerende klær å daglig møte våre gjester i. Vi kommer til å hente inspirasjon i moteverdenen snarere enn i gamle tradisjoner og forutinntatte meninger om hvordan en uniform skal se ut, sier Thomas Engelhart, kommersiell sjef i Scandic.
Scandic var den første i bransjen som aktivt tok tak i miljøspørsmålene, og kjeden var også først ute med å ta bort alt tilkjørt flaskevann fra hotellene sine. Nå kommer Scandic først igjen. Satsingen på en ny, økologisk uniform er også en naturlig konsekvens av utviklingen som Scandics varemerke gjennomgår. Scandics nye flaggskiphotell, med en spennende story å fortelle gjennom design og uttrykk, har vekket mye nysgjerrighet, og et samarbeid med en verdensstjerne har hotellkjede allerede erfaring med – de to siste årene har Jamie Oliver utarbeidet menyer for barn og møtegjester på Scandic. Nå får han snart selskap av enda en stjerne i sin sjanger. Hvem det blir, gjenstår å se.
Per i dag har vi en het liste med spennende navn på sterke og inspirerende moteskapere som vi vil samarbeide med. Vi jobber intensivt med å velge hvem som skal designe hotellverdenens første helt økologiske uniform for Scandic, og håper å kunne avsløre navnet mot slutten av 2010, sier Thomas Engelhart.

For mer informasjon, kontakt:
Thomas Engelhart, kommersiell sjef Scandic, tlf.: +46 709 73 5096

Kristine Schaug, pressesjef Scandic Norge, tlf.: 905 02 778
e-post: kristine.schaug@scandichotels.com