Helge Bonden blir ny destinasjonssjef i Trysil

Første september 2018 får SkiStar ny destinasjonssjef og daglig leder i Trysil. Helge Bonden (51) overtar jobben etter Bo Halvardsson (62), som går over i stillingen som teknisk direktør i morselskapet SkiStar AB, med ansvar på alle destinasjoner.

Bonden er ikke ukjent med jobben som destinasjonssjef og daglig leder for SkiStar Trysil. Han hadde samme stillingen i seks år, i perioden 2008-2014. De siste fire årene har han jobbet som controller for SkiStars virksomheter i Trysil, Hemsedal og østerrikske St. Johann. I tillegg er han siden november 2017 konstituert direktør for Trysils to Radisson Blu-hoteller, frem til ny hotelldirektør er på plass, heter det i en pressemelding fra SkiStar.

Trysils nye destinasjonssjef begynte som økonomisjef i 2005, og har lang erfaring i bransjen. Bonden gleder seg til å utvikle Trysil og SkiStars virksomheter i skibygda videre.

– Vi har et fantastisk utgangspunkt. Ikke minst med tanke på at det bygges en ny flyplass mellom Sälen og Trysil. Vi har ansatte med masse kunnskap, og fokus blir å utvikle organisasjonen videre, slik at vi fortsetter å levere opplevelser og service i verdensklasse, sier Bonden.

Foto: Helge Bonden er ny destinasjonssjef og daglig leder i SkiStar Trysil fra 1. september 2018. Foto fra SkiStar AB.