Møte- og Eventbørsen, på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel, torsdag 29. januar 2015

Radisson Blu Plaza Hotel

Samme dag, på kveldstid, går den store prisfesten, Reiselivets Oscarsutdeling – HSMAI-prisene, av stabelen.

Eventmarkedet fortsetter å vokse. HSMAI fornyer derfor sin satsing mot denne viktige delen av bransjen.

Møte- og EventbørsenHSMAI lytter til sine medlemmer, og fornyer derfor Møtebørsen, som har vært landets viktigste arrangement for kurs og konferanser siden 1994. Nysatsingen innebærer blant annet to store, årlige samlinger, skreddersydd for eventbransjen. Vi skal være landets viktigste møteplass for alle som jobber med events. Her kan du spare tid, oppdatere deg, og hente impulser, gjennom å møte mange spennende aktører, samlet under ett tak.

Er du kjøper av events og møter, er det gratis for besøkende å delta, både på dagen og kvelden, men du må ha deltatt på dagtid, og gjennomført møter med utstillerne, for å kvalifisere for gratis deltagelse på kvelden. Alle som skal selge en vare eller tjeneste, melder seg på som utstillere. Alle øvrige fra hotell- og reiselivsbransjen, reklamebyråer, kommunikasjonsbyråer og lignende, som vil delta på HSMAI-konferansen og Reiselivsnæringens Oscarsutdeling – HSMAI-prisene, må melde seg på her:

paamelding

Viktig for bransjen

Møtebørsen har skiftet navn til Møte- og Eventbørsen, og nå skal HSMAI, sammen med bransjen og deres kunder, igjen fylle hele Oslos storstue, Sonja Henie-salen på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel, både på dag- og kveldstid. For å sikre en tydelig fornyelse, har HSMAI invitert en rekke eventbyråer og bedrifter til samarbeid, og skal anerkjenne og sette fokus på møter og events som en viktig del av næringslivet. På kvelden skal vi nyte fantastisk god mat og vin, og hedre de dyktige markedsførerne i hotell- og reiselivsbransjen, gjennom reiselivsbransjens Oscar-utdeling, nemlig HSMAI-prisene 2014.

For hotell- og reiselivsbransjen, reklamefolkene og andre interesserte, har vi også laget en egen konferanse, i forkant av selve prisfesten, slik at vi kan oppdatere oss på hva som skjer på den digitale fronten.

Velkommen til en dag med mange utstillere, masse energi, topp seminarer og gode ideer. Utstillerne byr også på mange flotte premier, som trekkes i løpet av dagen. Som besøkende og innkjøper av events, kurs og konferanse, kan du møte selgere fra et stort antall utstillere innenfor kategoriene hotell, hotellkjeder, transport, og andre leverandører til eventbransjen. Møte- og Eventbørsen er et fysisk lokale, hvor kjøpere og selgere møtes ved små bord, for effektive samtaler. Besøkende forhåndsbooker møter med utstillerne, men det er også åpen markedsplass, uten avtaler.

Vi har invitert foredragsholdere fra øverste hylle. Klikk deg inn og se på programmet, og for å melde deg på, her:

paamelding

Alle innkjøpere som har registrert seg som besøkende før jul, blir med i en ekstra trekning om en langweekend for to til Dubai, inklusive hotellovernatting.

Velkommen med din påmelding!

Bindende påmelding og utstilleravgiften kan ikke refunderes.