Din bedrift Årets Reiselivsmarkedsfører 2009?

Megafon

HSMAI – Reiselivets internajonale, faglige møteplass, inviterer deg og din bedrift til å bli med i konkurransen om å bli Årets Reiselivsmarkedsfører 2009!

Vi inviterer alle reiselivsbedrifter i landet til å sende inn prisbidrag til årets konkurranse, også kalt reiselivets Oscar-utdeling. HSMAI og årets jury oppfordrer dere alle til å sende inn flotte arbeider til årets konkurranse.

 1. Kampanje i flere medier
  En kampanje som består av aktivitet i flere medier, som til sammen utgjør en helhet. Minimum to forskjellige elementer inngår i kampanjen. Eksempel: print-annonse kombinert med aktivitet i interaktive medier, print-annonse kombinert med reklamefilm etc.
 2. Kampanje i samme media
  En kampanje som består av aktivitet innenfor ett og samme medium. Minimum tre elementer inngår i kampanjen. Eksempel: Tre radiospotter, tre annonser etc.
 3. Trykksak
  Alle typer trykksaker som bidrar til å markedsføre bedriften.
 4. DM (direktemarkedsføring postalt)
  Direktemarkedsføringsarbeider med fokus på målbare resultater. Denne kategoriene gjelder kun arbeider som er sendt ut med post.
 5. Annonse print
  Enkeltannonse i trykte media. Der bedriften har flere annonser bygget opp over samme tema, sender man kun inn én annonse.
 6. Annonse interaktive media
  Enkelt nettannonse, som for eksempel bannere. Der bedriften har flere annonser bygget opp over samme tema, sender man kun inn én annonse.
 7. Bedriftens nettsted
  (webadresse med underliggende sider og funksjoner). Dersom bedriften har egen passordbeskyttelse, legges passord ved til juryen.
 8. Markedsføringsaktiviteter på Internett
  Dette er en helt ny kategori i år. Her inngår elektroniske kampanjer og konkurranser, aktivitet på, og bruk av, sosiale medier.
 9. Radioreklame, enkeltarbeider
  Reklamespotter. Bedriften velger ut kun ett bidrag.
 10. Reklamefilm, enkeltarbeider
  Reklamefilmer. Bedriften velger ut kun ett bidrag.
 11. Åpen klasse
  Her kan du sende inn et arbeid som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene.

Meld deg på konkurransen:

Arbeidene innleveres til HSMAI i Oscarsgate 81 eller sendes til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. Eller på e-post: postbox@hsmai.no (der det er mulig!).

Du finner detaljerte betingelser og registreringsskjema i Word-format for nedlasting her.

Frist for innlevering av arbeider er tirsdag 1. desember 2009.