Opplev siste skrik på Radisson Blu Plaza Hotell – konferanselokalet Munch med plass til 150 endelig åpnet!

_MG_4942
Konferanselokalet Munch på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo har fått ny drakt! Etter totalrenoveringen bugner lokalet av tekniske finesser og kan ta i mot opptil 150 gjester – i perfekt samklang med Munchs eget 150-års jubileum!

Lyst, moderne og fabelaktig formet for fremtidens møter

Radisson Blu Plaza Hotell har hele 30 møterom fordelt på 1850 kvadratmeter, og er perfekt rustet til å ta imot alle typer arrangement. Men det nyrenoverte møtelokalet Munch lokker med ekstra mange fasiliteter: Det ligger praktisk og handikapvennlig til i 1. etasje på Nord Europas høyeste og Norges største hotell med 676 rom. Munch er utstyrt med eget pause- og ustillingsområde med kaffemaskiner, siste nytt innen lys-, lyd-, og bildeteknologi samt AV-anlegg og kan også deles i 2 etter individuelle behov.

Hotellet har en unik plassering midt i Oslo sentrum, og konferanselokalet Munch er forsynt med mye dagslys som lar gjestene virkelig føle pulsen på hovedstaden mens de avholder møte.

–Man kan trygt si at vi med reåpningen av Munch befinner oss helt i toppen av hva som tilbys av moderne, miljøvennlige konferansefasiliteter i Oslo, fastslår Tarje Hellebust, General Manager Radisson Blu Oslo Plaza.

Foto: Pauserom med kaffemaskiner tilknyttet konferanselokalet Munch.