Nominer kandidater til Årets unge leder i reisebransjen og Årets unge hoteliér

Årets unge leder i reisebransjen- og Årets unge hoteliér-prisene deles snart ut for trettende gang, og prisutdelingen skal foregå i Operaen i Oslo onsdag 25. januar, i forbindelse med HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI-prisene.

Årets unge hoteliér og Årets unge leder i reisebransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er en pris for hele bransjen!

Konkurranseregler

Den som nomineres må:

  1. være bosatt i Norge
  2. være 35 år eller yngre per 31.12. 2016
  3. inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge
  4. ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører. Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

Premien til Årets Unge Hotelier er deltagelse på GMP ved The Cornell School of Hotel Administration, New York.

Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

For å nominere en kandidat, kan du bruke dette skjemaet:

[gravityform id=»2″ title=»true» description=»true»]

Kandidater som går videre i prosessen, vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Nominasjonene av kandidater må registreres snarest

Prisene deles ut onsdag kveld 25. januar, i Operaen, i forbindelse med HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI-prisene.

Foto: Fra kåringen av Årets Unge Hoteliér i Oslo 28. januar 2016.