Farris Bad får ny hotelldirektør

Søket etter en ny hotelldirektør til Norges fremste spahotell er nå avsluttet, og det er den erfarne resortlederen Ane Johansen som nå tar ledelsen. Med over ti års hotellerfaring fra Scandic Havna i nabokommunen Tjøme, er hun det perfekte valget til rollen.

Farris Bad står for kvalitet, nytelse og velvære. Hotellet har siden åpningen endret nordmenns syn på hva spa og velvære er. Siden åpningen i 2009 har hotellet bidratt til økt bevissthet rundt europeisk spakultur, og stadig flere gjester oppdager gleden ved spaopplevelser, heter det i en pressemelding fra Nordic Hotels & Resorts.

Som en faglig sterk, initiativrik og positiv leder, med en tilstedeværende og uredd stil, har Johansen gått fra resepsjonssjef til daglig leder på Scandic Havna. Hun er akademisk sterk, og hennes brede ekspertise innen hotell- og feriestedstyring gir en veldig god plattform for rollen som hotelldirektør på Farris Bad.

– Farris Bad er en fantastisk resort, som jeg gleder meg til å utvikle videre, sammen med dyktige og profesjonelle medarbeidere. Det å se hver gjest og tilrettelegge for den unike gjesteopplevelsen, er noe jeg brenner for, og det kjennes veldig bra å fortsette denne jobben på Nordens vakreste spahotell, sier hun.

– Ane er en trygg, tydelig og observant leder, som drives av utvikling, både bedriftens og menneskene rundt seg. Lidenskapen for å skape den beste gjesteopplevelsen, kombinert med hennes sterke drivkraft og solide driftserfaring, gjør henne til den perfekte leder for Farris Bad. Vi ser frem til hvordan Anes entusiasme, erfaring og personlighet vil påvirke både gjester, ansatte og resultater i fremtiden, sier Anna-Carin Rasmusson, VP Operations Nordic Hotels & Resorts.

Ane Johansen tiltrer stillingen ved Farris Bad 1. september.

Foto: Ane Johansen blir hotelldirektør på Farris Bad. Foto fra Nordic Hotels & Resorts.