Tvedestrand Fjordhotell blir del av Best Western

Sjarmerende Tvedestrand Fjordhotell slutter seg til Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger midt på brygga i den pittoreske sørlandsbyen Tvedestrand, blir et Sure Hotel Collection by Best Western. Dette er varemerket for personlige hoteller, med fokus på service og særpreg.

Tvedestrand Fjordhotell har 26 romslige, komfortable rom, den hyggelige restauranten Sjøstjernen, og om sommeren serveres det grillmat på uteserveringen Ankerplassen, i tillegg til forfriskninger på flytebrygga Pir4. Hotellet tilbyr også fasiliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre store begivenheter. Sommerbyen Tvedestrand byr på en rekke aktiviteter, som golf, båtliv og kultur. Byen er kjent som Bokbyen, og i juli arrangeres Tvedestrand båtregatta, som er årets største begivenhet, skriver Best Western Hotels & Resorts.

– Med Tvedestrand Fjordhotell introduserer vi Sure Hotel Collection i Norge, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Hotellets egenart, sjarm og engasjerte vertskap bidrar til at gjestene sent vil glemme oppholdet sitt på hotellet. Det er nettopp denne typen unike hoteller, med særpreg og engasjerte drivere, vi ønsker å løfte frem.

– Det er veldig viktig for oss å beholde hotellets personlighet, og samtidig bli del av noe større, sier Dorte Suurballe, eier og daglig leder av Tvedestrand Fjordhotell.

– Vi får et nettverk med profesjonelle ansatte, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene vi vil få i Best Western, gjør at hotellet får en helt annen markedsføring.

Foto: Tvedestrand Fjordhotell blir nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.