Ukens Navn: Ellen Larsen

ukens_n_ellen_larsen

Ellen Larsen

Reiselivssjef

Sandefjord Reiselivsforening

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Vi skal få flere fornøyde gjester til å bruke mer av Sandefjords tilbud og generere økt omsetning til våre medlemmer. Dette ligger til grunn for all vår aktivitet og gir et stort arbeidsspenn å bevege seg i. Akkurat nå jobber jeg i samarbeid med kolleger i Vestfoldbyene, med å forsterke slagkraften vår gjennom større samarbeidsprosjekter. Dessuten legger vi selvsagt til rette for at vi også denne sommersesongen skal gi tilreisende gode ferieminner med hjem i bagasjen.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg trives nok aller best når jeg kan realisere ideer og strategier ved å jobbe frem nye prosjekter og relasjoner. Selvsagt uten at det går på bekostning av basisoppgavene, men heller styrker disse.

– Har du noen du har sett opp til?

– Er svak for hverdagshelter, mennesker som tar aktivt tak i egne liv for å bruke dem positivt og som tør å utfordre seg selv. Min mamma og mormor har begge vært kvinner å beundre.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Med to ansatte blir det til at vi tar ting litt mer på jazzen enn å bygge tradisjoner. Vi skal helst trives HVER DAG.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden begynnelsen av 1990-tallet en gang tror jeg. Medlemskapet har fulgt med til ulike arbeidsplasser.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Medlemskapet henger igjen fra tiden jeg bodde i Oslo og i langt større grad kunne benytte medlemstilbudene, med ulike fagmøter, som jeg opplevde som et stort pluss den gang. Nå har Møtebørsen vært den mest aktuelle arenaen.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– HSMAI fremstår som en særdeles aktiv organisasjon, med stadig nye aktiviteter. Det hadde vært fint om noen av møtene kunne bli tilpasset oss utenfor hovedstadskjernen, i forhold til tidspunkt og varighet.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Aktiviteter sammen med guttene mine i ulike varianter, ispedd litt samvær med gode venner og egentid. Gjerne på pølsetur med flere i Sandefjords skjærgård eller på kulturtur. En treningsøkt på egenhånd. Grillkos og familiespill. Når helgen i tillegg toppes med seier til Sandefjord Fotball – da er det BRA!!!

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Offentlige systemer som gir rom for de individuelle forskjellene, være seg innenfor skole, behandling av flyktninger og asylsøkere, innefor helsevesenet, kultur eller arbeidsliv.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– ”Stillhetens kommunikasjon”.

– Hvor går neste reise privat/arbeid?

– Privat blir det en vakker sjøreise med Color Line til Sverige og volleballturnering i Gøteborg, på jobb satser vi på Mjøsregionen.

– Har du noen spesielle hobbyer?

–Veldig lite spesielt der – men synes fortsatt volleball er gøy.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Er det lenge siden du var i Sandefjord? Gjør noe med det! 🙂