Premiere på Sandefjord – Alicante

På onsdag var det premiere for Ryanairs nye rute mellom Sandefjord Lufthavn Torp og  Alicante på spanske Costa Blanca.

Dette er selskapets fjerde nye destinasjon fra Vestfoldflyplassen denne sesongen sammen med Sicilia (Trapani), Sardinia (Alghero) og Bologna. Ryanair flyr nå til 16 destinasjoner fra Sandefjord – Torp.

Da ruten ble åpnet slo Ryanair og Sandefjord Lufthavn på stortromma og delte ut et gavekort på gratis flyreise til én heldig passasjer.  Den heldige var  Anne May Tychesen, som skulle til Alicante sammen med tre venninnen fra syforeningen ”Skrubbebygda” .

Ryanairs Norden-sjef Asheley Casey sier:

– Vi er henrykt for å åpne ruten til Alicante som en ny spennende destinasjon fra Torp. Ryanairs flybilletter til Alicante fra kun kr 249 er mer enn 200 prosent billigere enn Norwegians Alicante rute til kr 899 én vei. Ryanair fortsetter å tilby lave priser til prissensitive passasjerer.

– Alicante er en veldig populær destinasjon blant nordmenn, og vi ser frem til en fantastisk sommersesong. Alicante er et paradis for soltilbedere, med sitt middelhavsklima, den blå himmelen og de lange sandstrendene. Ryanair fortsetter å tilby nye ruter slik at passasjerer kan reise også i nedgangstidene, ved å fly med Ryanairs lave priser og uten drivstofftillegg til spennende destinasjoner i hele Europa.

– For å feire åpningen av denne ruten tilbyr Ryanair billetter til kun kr 50 én vei, inkludert skatter og avgifter, for reiser mellom juni og 13. august 2009 over hele Europa. Disse billettene må bestilles innen torsdag 4. juni. Vi ber passasjerer være raskt ute med å bestille på www.ryanair.com for å sikre seg de billigste billettene.

Kilde: Boarding.no