HSMAI med kurs for den nye virkeligheten

klasserom

Vi vet at vi har hatt et stort fokus på de nye mediene i det siste. Det har nok mye sammenheng med at vi nesten er blitt litt nyreligiøse etter å ha oppdaget hvilke enorme muligheter som fins for dialog, medlems- og kundekommunikasjon, så vel som markedsføring i de sosiale mediene. Ikke minst etter frokostmøtet vårt med Ingeborg Volan i VG-auditoriet på tirsdag, hvor mulighetene virkelig ble eksemplifisert i sin fulle bredde.

Så har da også responsen fra dem som deltok vært overveldende, som du vil se av denne artikkelen.

Både deltagerresponsen og de mulighetene som åpenbarte seg, også for oss, har avstedkommet et større samarbeid mellom HSMAI Chapter Norway og nettkonsulentselskapet Sermo Consulting, som snart resulterer i kurs og workshops i HSMAIs nye kurslokaler i Oscars gate, hvor den inspirerende Ingeborg Volan deler av sin kunnskap i et praktisk rettet undervisningsopplegg for åtte deltagere. NB! Deltagerne stiller med egen laptop. Og, som alltid: Her er det mye å spare i deltageravgift for dem av dere som er medlem i HSMAI. Men vær rask med påmeldingen, da det som nevnt er maks åtte deltagere per kurs! Du kan lese mer om kursopplegget her.

Vi er også veldig inspirert av HSMAI Chapter Norways styreleder Hilde C. Solheim, som også er en aktiv bruker av de sosiale mediene, ikke minst på Twitter. Og Jarle Petterson, som har introdusert oss for alt dette, i tillegg til å hjelpe oss med nyhetsbrevet og de nye nettsidene.

Som nevnt i tidligere HSMAI Weekly-utgaver, har vi mye på tapetet nå i sommervarmen. Ikke minst hsmai.eu, som vi lanserer helt uoffisielt i neste uke. Nettstedet kommer også til å stå modell for hsmai.no og en rekke nasjonale HSMAI-chapters i tiden som kommer, skjønt de norske sidene står først i køen. Det nye nettstedet er optimalisert for interaksjon med nettopp de sosiale mediene, som YouTube, Twitter, Facebook, LinkedIn og vi vet ikke hva, så du kan jo forestille deg hvor fulle vi er av forventning.

Parallelt med alt dette, jobber vi med høstens STORE begivenhet: HSMAI Servicekonferansen 2009 på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo 15. september, som samkjøres med prisfesten for Serviceløftet 2009 samme kveld – på samme hotell. Har du husket å melde deg på før ferien? Du finner innbydelsen til HSMAI Servicekonferansen 2009 og til prisfesten her. Innbydelsen til Serviceløftet-bidrag finner du derimot her.

Vi gleder oss til å se både deg og ditt firma i begge sammenhenger.

HSMAI Weekly tar nå sommerferie, og du hører fra oss igjen medio august! Ha en nydelig sommer!