Fjær i hatten for Thon

Thon Hotel Oslo Panorama-rom

Thon Hotel Oslo Panorama i Kvadraturen scorer høyt på det sosiale reisenettverket Tripadvisor.com, ser det ut til. Hotellet rangeres for øyeblikket som nr 1 blant 85 rangerte oslohoteller. Et eksempel:

This hotel was a catch. Very good price. Excelent location. Very friendly staff. Great rooms. Very well situated. And as a plus, this was tne month of the children, and our 5 years old daughter just loved all the things they have to the childre. (Two rooms just to play, a dedicated breakfast table, a special bag and the icecream.
Overall, i dont think we can choose a better hotel in Oslo.

Thon Hotels har for øvrig selv totalt 15 hoteller i Oslo. Du kan lese mer her.

Hvis du ønsker å finne ut hvordan hotellet ditt vurderes, er det bare å søke.

Foto: Et av rommene på Thon Hotel Oslo Panorama. (Foto fra Thon Hotels)