Velkommen til nyoppusset HSMAI.no!

Faksimile av HSMAI.no på åpningsdagen

Kjære leser. Etter en sommer med mange forberedelser, er vi svært glade over at vi endelig kan ønske deg velkommen til det nyoppussede nettstedet vårt, som er spesielt lagt til rette for nyhetsformidling og toveis integrering mot de sosiale mediene. Vi tror du vil oppleve sidene som langt mer vitale, dynamiske, innholdsrike og informative.

Og så må vi ikke glemme stillingsannonsene! Med omlegningen følger også en egen seksjon for ledige stillinger i service- og reiselivsbransjen, som er midt i blinken, både for arbeidssøkende kolleger og arbeidsgivere på jakt etter kompetent personell. Få steder treffer bransjen så relevante kandidater.

Det er også en fornøyelse å introdusere våre medlemmer for et lukket, nettbasert nettverk med sosiale funksjoner, hvor alle typer ressurser forbeholdt medlemmene snarlig blir etablert, og hvor vi har anledning til å holde liv i dag til dag-dialogen. Senere i sommer vil samtlige medlemmer motta en invitasjon på e-post.

Frem til i sommer har kommunikasjonen mellom HSMAI Chapter Norway og medlemmene primært vært basert på det ukentlige nyhetsbrevet HSMAI Weekly. Selv om plattformen nå er en ny, vil alle medlemmer fortsatt få sin ukentlige e-post, med utdrag fra siste ukers nyheter på nettstedet, fremdeles under vignetten HSMAI Weekly. Men det er ikke alt. For i tillegg til HSMAI.no, HSMAI Weekly og de nye medlemssidene, satser vi på de etablerte, sosiale mediene. Derfor vil vi gjerne invitere deg til å slå følge med oss på disse tjenestene:

Og mer skal det bli.

Vi gleder oss storlig til dialogen, både der og på de lukkede medlemssidene, hvor du som HSMAI-medlem kan spørre kolleger, dele av din egen kunnskap – og holde kontakten, både med de øvrige medlemmene og med oss i HSMAI-sekretariatet.

Som du vil se, gjenstår det fremdeles å få en og annen ting på plass, men vi blir bare glade for forbedringstips. Vi håper likevel du får mye glede av nettstedet vårt i tiden som kommer, og ser frem til å bruke de nye kommunikasjonsformene det byr på.

God lesning!