Bli med på Møtebørsen!

Reiseliv på Norges Varemesse

Nå som det stunder mot Serviceløftet og Servicekonferansen, er det ikke fritt for at vi har hendene relativt fulle her på HSMAI-bruket, men arbeidet med HSMAI Møtebørsen i januar, er alt kommet godt i gang.

Møtebørsen 2007 i Sonja Henie Ballroom i daværende Radisson SAS Plaza Hotel, OsloSom du sikkert vet, er HSMAI Møtebørsen et absolutt must for tilbydere og kjøpere av kurs- og konferansetjenester. Ja, en av de virkelig store begivenhetene i den norske reiselivsbransjen, og denne gangen er det desto større grunn til å bli med. HSMAIs samarbeid med Norges Varemesses Reiseliv åpner nemlig for en usedvanlig matnyttig dag på Lillestrøm torsdag 14. januar, etterfulgt av HSMAIs prisfest inne i Oslo sentrum.

Når Reiseliv og HSMAI Møtebørsen går sammen, blir det skjønn musikk. Både Norges Varemesse og vi har nemlig konkludert med at dette er tiden for samarbeid, ikke konkurranse.

Les mer om samarbeidet her

Jeg anbefaler på det varmeste at du ser nærmere på informasjonen om HSMAI Møtebørsen 2010 på denne siden.

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.
Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.

Dersom virksomheten din kunne tenke seg å være utstiller på HSMAI Møtebørsen, har vi gjort påmeldingsskjemaet tilgjengelig her, men det er ingen grunn til å nøle: Dette blir ett av neste års virkelig store bransjeevenementer.

Vi ønsker deg en god og effektiv slutt på arbeidsuken, og gleder oss til å se deg på HSMAI Servicekonferansen og prisutdelingen tirsdag 15. september.

Velkommen skal du være!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway