Radisson Blu Trysil får ny sjef

Radisson Blu Resort Trysil

Radisson Blu Resort Trysil, som åpnet dørene i desember i fjor, får ny toppsjef. Danske Jesper Francl overtar som administrerende direktør etter Henning Hanevold.

– Bredden og kvaliteten i tilbudet både inne og ute er i øverste klasse, vi kan hamle opp med Alpene. Alle på hotellet er stolte over det vi kan tilby gjestene, sier administrerende direktør Jesper Francl i Radisson Blu Resort Trysil i en pressemelding.

Trysil er Norges største og mest besøkte skidestinasjon, med Gardermoen 16 mil unna, er Trysil lett tilgjengelig, også for utenlandske gjester. Et Radisson Blu-hotell midt i bakken, har bidratt til å gjøre destinasjonen enda mer populær, ikke minst blant danske turister.

Jesper Francl har vært tilknyttet Radisson Blu og The Rezidor Hotel Group siden 1997. Før det var han i fem år den danske dronningens personlige kokk.

Allerede før åpningen av Radisson Blu Resort Trysil 15. desember 2008, var Jesper Francl på plass i Trysil, da som assisterende direktør. Nå overtar han som leder for hotellet etter Henning Hanevold. Hanevold har vært en av drivkreftene bak etableringen av Radisson Blu Resort Trysil, og vil fortsette som arbeidende styreleder.