HSMAI.no søker pressemeldinger

Faksimile av HSMAI.no på åpningsdagen

Redaksjonen i HSMAI.no arbeider hardt for at du skal få maksimalt utbytte av dine besøk på nettstedet, som en sentral kilde til informasjon om alt som rører seg i service- og reiselivsnæringene. Nå etterlyser redaksjonen din hjelp.

– Vi er svært stolte av oppgraderingen av nettstedet vårt, som har pågått i løpet av sommermånedene, med lansering for to uker siden. Men om vi fortsatt skal forbli et knutepunkt for reiselivsinformasjon, avhenger vi i stor grad av bransjens egen input, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway, i en kommentar.

Hun får støtte fra Jarle Petterson, innleid redaksjonskonsulent for HSMAIs Internett- og informasjonssatsning:

Jarle Petterson, redaksjonell konsulent for HSMAI.no
Jarle Petterson, redaksjonell konsulent for HSMAI.no

– I det siste har vi basert oss på aktiv innhenting av nyheter i de øvrige mediene, men det sier seg selv at informasjonen flyter bedre om bransjeaktørene selv sender oss det de har av nyheter, enten det handler om pressemeldinger eller events. Her har jeg spesielt lyst til å fremheve HSMAI-kalenderen, som er et uhyre nyttig verktøy for kartlegging av alt som rører seg i HSMAI – og i bransjen for øvrig, sier han, og oppfordrer alle til å sende pressemeldinger og arrangementsinformasjon til denne e-postadressen:

newsdesk@hsmai-europe.com

– Jeg vet at adressen synes fryktelig utenlandsk og skummel, men forsikrer at det sitter norskspråklig personell i den andre enden, tilføyer han med et smil.