Nytt Kick Off ute!

Kick Off Norge nr 2 2009

Norges eneste kurs- og konferansemagasin, Kick Off Norge, er ute med sitt andre nummer, med 60 samfulle sider om spennende kurs- og konferansedestinasjoner, råd og tips, både til deg som arrangerer eller stiller ut, og til messe- og konferansebesøkende.

I dette nummeret har sjefredaktøren, Ingunn Hofseth, tatt skrittet helt ut, som fullblods journalist, i et morsomt portrettintervju av Frp-leder Siv Jensen, som betror seg om saker vi ellers ikke er vant til å høre fra hennes munn.

Du kan også lese om Lofthus og Ullensvang Hotell i Hardanger, om den nye vinterdestinasjonen, Budapest, om Serviceløftet og om møter vi helst vil glemme. Bare for å nevne et utvalg fra de 60 breddfulle sidene.

Som HSMAI-medlem får du magasinet fritt tilsendt i posten, men utgiverne er ikke gjerrige. Her kan du også blade deg gjennom samtlige av magasinets sider, omtrent som om du skulle holde det i hånden.

God lesning!