Markedssjef jaget av elg

Kristine Schaug og elgen

Sist helg gikk det første hotellmesterskapet i golf av stabelen på Trysil Golfbane. Banen er kjent som en av landets beste skog- og fjellgolfbaner, men enkelte av deltagerne fikk en større naturopplevelse enn forventet, melder Radisson Blu Resort i Trysil.

Flere av spillerne oppdaget en elg som fulgte med på utslagene fra hull tre, men Kristine Schaug, Country Marketing Manager i Scandic Hotels, fikk oppleve elgen på nært hold.

– Vi hadde kommet oss et godt stykke ut på banen da vi så at elgen hadde fulgt etter oss i utkant av fairway. Da vi stoppet for å ta bilde av elgen, kom den plutselig løpende rett ut på gresset mot oss i full fart, forteller hun i en kommentar.

Elgen var imidlertid mer redd for markedssjefen enn hun var for den, og både markedssjef og elg kom uskadet fra hendelsen. Henrik Hanevold, Sales & Marketing Manager ved Radisson Blu Resort i Trysil spilte sammen med Schaug. Han beskriver opplevelsen som ”udramatisk men veldig overraskende”.

Til tross for opplevelsen med elgen, imponerte Schaug i turneringen, ved å vinne ”Closest to Pin”. Lars Fredriksson, Director of Sales på Radisson Blu Airport Hotel, klarte å vinne både hele turneringen og ”Longest Drive”. Totalt deltok 26 bransjekolleger fra Radisson Blu, Scandic og Rica i turneringen, som også går under navnet Trysil Mountain Masters.

Det ble spilt turneringer både på 18-hullsbanen og på syv-hullsbanen, slik at også de uten grønt kort kunne delta. Arrangementet var et samarbeid mellom Hotel-Link og Radisson Blu Resort i Trysil, etter modell av hotellmesterskapet i alpint på Beitostølen.

– Vi hadde en kjempehelg i år, og gleder oss allerede til neste års turnering i Trysil, forteller Pål Lindby, daglig leder i Hotel-Link.