Større BA-seter

Nå blir det bedre plass og enda mer komfort når du flyr British Airways. Tilbakemeldinger fra passasjerer gjør at selskapet installerer bredere seter på europeiske businessreiser.

– Nesten alle våre kunder ønsker seg tilbake de brede setene på businessreiser. Vi har derfor bestemt oss for å lytte til kundene og gå tilbake til de gamle setene. De nye setene er justerbare og enklere å installere uten noe ekstra kostnad, sier Peter Rasmussen, Nord-Europasjef for British Airways, i en pressemelding.

British Airways kommer også til å fortsette å garantere vindu- og midtgangsplassering for businesspassasjerer.

Passasjerene i Club Europe, selskapets europeiske businessklasse, vil fortsatt kunne benytte seg av fordeler, som egen innsjekkingsskranke, ekstra håndbagasje og innsjekket bagasje, så vel som tilgang til Gallerie Club lounges, gratis mat og drikke, og raskere passering gjennom sikkerhetskontrollen ved T5, heter det videre i pressemeldingen.

– British Airways ønsker å tilby kundene godene de etterspør. Vi har aldri kunnet tilby både justerbare seter og garantert vindu- og midtgangplassering før. Passasjerer vil verdsette endringen som er gjort i flykabinen, sier Rasmussen.

Re-introduksjonen av brede seter i Club Europe-kabiner trer i kraft fra 2. September.