Kald baropplevelse til Oslo

ICEBAR Jukkasjärvi

Snart åpner ICEBAR by ICEHOTEL sin 3. og til nå største isbar i verden i Norge. ICEBAR Oslo åpner i november, og vil gi en unik smak av nordisk natur og vinter i spektakulære omgivelser – året rundt, forteller Thon Hotels i en pressemelding.

Baren bygges opp fra grunn av, med is fra Torneelven i Lappland i Sverige. Vegger, bardisk, møbler og til og med glass og tallerkener er laget av den samme isen. I tillegg er iskunst og utsmykning av is, samt at belysning en viktig del av ICEBAR-opplevelsen. Baren i Oslo vil få en sentral plassering i sentrum av byen. Med på laget i Norge er Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen– For Thon Hotels er det veldig spennende å få være med på eventyret som ICEBAR representerer. Det vil ikke bare være et flott supplement til våre eksisterende opplevelsestilbud, men også et verdifullt tilskudd til Oslo som destinasjon, sier Morten Thorvaldsen, Administrerende direktør i Thon Hotels.

Naturlig norsk satsing

ICEBAR eksporteres i dag til flere markeder med stor suksess. Satsingen i Norge kommer derfor helt naturlig.

– Likhetene er flere enn forskjellene mellom Norge og Sverige. Vi har derfor stor tro på at konseptet vil bli like godt mottatt som det ble i Sverige. I ICEHOTEL er vi naturlig nok veldig opptatt av naturen, renhet og, ikke minst, is. Elementer som også er viktige for nordmenn flest. Vi er også glade for å ha Thon Hotels med på laget, som deler mange av de samme verdiene som vår egen merkevare, sier direktør i ICEBAR by ICEHOTEL, Agnetha Lund.

Om  ICEBAR by ICEHOTEL

ICEHOTEL har gitt verden isbaropplevelser siden 1994. I april 2009 ble et nytt barkonsept lansert; verdens første ICEBAR by ICEHOTEL åpnet i Køpenhavn. Ingen kan gjenskape den opplevelsen ICEHOTEL i Jukkasjärvi er, men et besøk på ICEBAR by ICEHOTEL, gir deg et kort glimt av den unike opplevelsen.

Toppfoto: ABSOLUT ICEBAR i Jukkasjärvi. Fotograf: Ben Nilsson/Big Ben Productions