Thon fortsatt størst i Oslo

Thon Hotel Ullevål Stadion

Thon Hotel Ullevaal Stadion åpner 5. oktober, og med 144 nye rom, befester Thon Hotels nok en gang sin posisjon som markedsleder i Oslo. Med åpningen av Thon Hotel Ullevaal Stadion, får Thon Hotels over 2600 rom i Oslo, fordelt på 15 hoteller.

Thon Hotel Ullevaal Stadion ligger, som navnet sier, i direkte anknytning til Ullevaal Stadion. Fra hotellet kan man gå tørrskodd over en glassbro til landslagsarenaen. Thon Hotel Ullevaal Stadion vil samarbeide nært med kurs– og konferansesenteret UBC.

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

– Som den sportsentusiasten jeg er, så er det ekstra gøy å åpne et hotell på Ullevaal Stadion. Vi er samarbeidspartner til NFF og Toppserien, så det var naturlig at det ble et Thon-hotell, når denne muligheten dukket opp, sier Morten Thorvaldsen, Administrerende direktør i Thon Hotels i en pressemelding.

– Det er moro å få være med på åpningen av et spennende hotell som dette, og jeg gleder meg til å ønske velkommen til en sporty opplevelse, sier Lars Petter Mathisen, direktør på Thon Hotel Ullevaal Stadion.

Fakta

  • Thon Hotel Ullevaal Stadion har totalt 144 rom og suiter
  • Alle rommene er innredet i lyse, moderne farger
  • Hotellet får to restauranter og en bar i 3. etasje. I baren vil det være mulig å se direktesendte fotballkamper.
  • Thon Hotel Ullevaal Stadion samarbeider med Ullevaal Business Class (UBC) som har møte og konferanserom som passer fra 2–700 personer.
  • Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.