Ledelsen kjøper Net Trans

Skjermdump fra Net Trans' nettsted

Administrerende direktør Martin Jørgensen i bookingprovisjons-selskapet Net Trans Services AS har kjøpt aksjemajoriteten i selskapet, og blir dermed sittende med en eierandel på 66,6 prosent, gjennom sitt eget selskap, MJ Group AS. Investeringsselskapet Venturos Eiendom AS beholder en eierandel på 33,4 prosent.

Ifølge en pressemelding fra selskapet, har Jørgensen til hensikt å tilby de ansatte en eierandel på åtte prosent av MJ Groups 66,6. I pressemeldingen heter det videre at Martin Jørgensen har gått til dette skrittet fordi han har stor tro på selskapets fremtid.

– Jeg har kjøpt Net Trans fordi det er et fantastisk firma. Vi har de beste ansatte og den beste teknologien, som setter oss i stand til å levere de beste tjenestene i sektoren, sier han, og fortsetter:

– Selv om vi er markedsleder, ser vi et stort utviklingspotensial. Hotellene ser på reisebyråene som en viktig distribusjonskanal, og vi spiller en viktig rolle i å sikre provisjonen byråene har til gode hos dem.