Hemsedal Skisenter åpner

Hemsedal i begynnelsen av november 2009

Vinteren er kommet til Hemsedal. Mange døgn med kuldegrader, god snøproduksjon og ikke minst gode værprognoser, gjør at Hemsedal Skisenter får en rekordtidlig start på skisesongen lørdag 7. november.

– Åpner vi, så gjør vi det ordentlig, sier en svært fornøyd destinasjonssjef Trond H. Østby i Hemsedal Skisenter i en pressemelding. Hemsedal Skisenter har fått tidlig snø og kulde i år, og med optimale produksjonsforhold den siste uken, er det mer enn nok snø i Hemsedalløypa til å kunne åpne den første helgen i november.

En ordentlig åpning innebærer at Hemsedal åpner hele 450 høydemeter og minst 1,8 km løype. For dem som er godt kjent i Hemsedal, er det Hemsedalsløypa og åtteseters-stolheisen Hollvin Ekspress som åpner.

– Vi kommer til å holde åpent alle dager helt frem til og med 2. mai fra og med åpningsdagen, og satser på å åpne Hamarheisen og heiser i barneområdet før den 13. november, som var planlagt åpningsdag. Dette medfører at vi vil være det anlegget i Norge med flest høydemeter og kilometer løype åpent så tidlig, noe vi selvfølgelig er ekstremt fornøyde med fortsetter Østby.

Fra den 13. november har Hemsedal sågar snøgaranti for sine gjester, og garanterer minst 710 høydemeter.

For å feire sesongåpningen gir Hemsedal Skisenter 50 prosent rabatt på en rekke hytter og leiligheter ved onlinebooking på skistar.com for åpningshelg. I tillegg kan du kjøpte weekendskipass til 15 prosent rabatt denne helgen.

Litt senere i november åpner også en av de nye parkene i Hemsedal, Panoramaparken, i tillegg til Blåparken.

Foto: Hemsedal i begynnelsen av november 2009.