Ny Travelocity Nordic-sjef

Skjermdump fra Reisefeber.no

Satu Henson trer inn i rollen som administrerende direktør for det nordiske nettreisebyrået Travelocity Nordic. Hun får ansvaret for Travelocitys privatreisevirksomhet i Norden, som drives gjennom varemermekene Reisefeber, lastminute.com og event-arrangøren Arte Udland.

Satu Henson har senest arbeidet som Programme Director for lastminute.com i Europa, og har også sittet i lastminute.coms europaledelse. Hun har stor erfaring med i internasjonalt arbeid, i ledende stillinger innen forbruksvarer og tjenester på Internett. Hun har blant annet arbeidet for kjente firmaer som Mattel, Razorfish og Sonera. Satu har arbeidet i lastminute.com siden 2004.

Satu Henson etterfølger Mats Dahlquist, som forlot Travelocity Nordic den 31. oktober.