First Hotels best i Danmark

First Hotel Grand Odense

Den norskeide hotellkjeden First Hotels ble torsdag kveld nok en gang hedret med prisen ”Danmarks Beste Hotellkjede” av Danish Travel Awards. Det er fjortende gang aktørene i bransjen hedres med priser for å fremme dansk reiseliv. First Hotels har vunnet prisen tre ganger tidligere. Både i 2008, 2007 og 2005 stakk First Hotels av med prisen i denne kategorien.

– Vi er selvfølgelig stolte over at vi også i år vinner denne utmerkelsen. Det er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig når vi mottatt prisen for tredje året på rad og fjerde gangen totalt, og det i hard konkurranse med andre hotellkjeder. I tillegg er det gledelig at First Hotel Grand i Odense var nominert til årets beste hotell til tross for at vi enda ikke er helt ferdig med renoveringen. Det lover godt for fremtiden, sier Michael Telling, administrerende direktør i First Hotels i en pressemelding.

Det er medarbeiderne blant Danmarks reisebyråer som har vurdert den enkelte hotellkjede opp mot hverandre.

– Det betyr naturligvis veldig mye for oss at bransjen mener vi skiller oss ut positivt i forhold til andre hotellkjeder. Jeg vil derfor gjerne takke for den tilliten bransjen viser oss og for de mange stemmene First Hotels fikk. Utover First Hotel Grand i Odense, vil vårt seneste hotell i Danmark, First Hotel Kong Frederik i København om kort tid være nyrenovert, og fremstå som en perle blant hotellene i København. Mest av alt er dette dog en pris til alle våre medarbeidere. Det er de som skaper den gode gjesteopplevelsen, og denne utmerkelsen er utvilsomt deres fortjeneste, avslutter en stolt Michael Telling. 

47 hoteller i Skandinavia

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder, med 47 unike, sentralt beliggende hoteller i utvalgte byer i Norge, Danmark og Sverige.

Blant hotellene fins femstjernes-hotellene First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Skt. Petri i København og First Hotel Grims Grenka i Oslo. Den 1. januar 2010 blir det anerkjente designhotellet Avalon i Gøteborg også en del av First Hotels.

First Hotels ble etablert i 1993 og omfattet i begynnelsen seks hoteller i Sverige. Kjeden har siden vokst gjennom overtagelse av eksisterende hoteller, samt etablering av helt nye.

Foto: First Hotel Grand Odense