Ingunn Weekly: Du skal vel på Møtebørsen?

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.

Vi har siden tidlig vår arbeidet mye med forberedelsene til Møtebørsen, som for første gang arrangeres samme dag som Norges Varemesses Reiseliv på Lillestrøm torsdag den 14. januar. Akkurat det siste syns vi er veldig spennende. På vårparten i år ble vi enig om at vi har de samme målene og intensjonene, og at det nå var på tide å finne ut av et tettere samarbeid. Nå får vi to tett sammenfiltrede arrangementer, som gir en bredde de færreste kunne våge å drømme om.

For tiden arbeider HSMAI med å trekke inn nye kundegrupper, for å øke spennvidden betydelig for reiselivsaktører på kundejakt på Møtebørsen. Det spørs med andre ord om det fins hoteller, flyselskaper eller fergerederier som har råd til ikke å delta som utstiller.

Møtebørsenavisen, slik den så ut i 2008.
Møtebørsenavisen, slik den så ut i 2008.

Og om kvelden blir det prisutdeling i Oslo Kongressenters storslagne omgivelser, med utsøkt mat og drikke, heder til aktører som har gjort seg bemerket (ikke minst Årets Reiselivsmarkedsfører 2009) – og gnistrende underholdning!

Har dere sendt inn bidraget deres ennå? Hvis ikke, minner vi om at innleveringsfristen utgår førstkommende tirsdag. Du finner mer om kriterier og registrering i dette dokumentet (Word-fil).

Vi gleder oss til å treffe deg på Lillestrøm torsdag 14. januar, og på HSMAI-Prisene samme kveld.

Med ønsker om en fin slutt på arbeidsuken.

Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway