Rica Saga 50 år

Rica Saga i Haugesund (Rica Hotels)

Sist mandag var det 50 år siden Hotel Saga i Haugesund første gang åpnet dørene for sine gjester, noe som var en stor begivenhet i Haugesund, med bred omtale i lokalpressen, med overskrifter som «Stor stas med det nye hotellet i Haugesund» og «Dette skal gi oss tilbake den optimisme en by trenger til».

På selve bursdagen ble det holdt en intern markering på hotellet, skriver ledelsen i en pressemelding, men kommende lørdag inviterer hotellet på kaffe, kake og en liten omvisning, mellom 11.30 og 14.30, der de besøkende er med i trekningen av en hotell-weekend i Haugesund, og måltider på Rica Maritim.

Etter de senere års moderniseringer har byen fremdeles et flott hotell midt i sentrum, med 110 hotellrom og møtekapasitet til 50 personer, heter det videre i pressemeldingen.

Foto: Rica Saga i Haugesund (Rica Hotels)