Få dansker på Reiseliv 2010

Reiseliv på Norges Varemesse

Bare tre danske turistorganer stiller på Reiseliv 2010, som åpner på Lillestrøm torsdag morgen, melder det danske reiselivsmagasinet Take Off. Disse er VisitHaderslev, VisitBillund og VisitViborg, mens VisitDenmark denne gangen ikke har sett seg anledning til å delta. VisitDenmark stiller imidlertid på HSMAI Møtebørsen, som finner sted samme sted og til samme tid.

– I fjor så vi en nedgang på ti prosent i antall overnattinger i Haderslev kommune. Derfor er det av stor betydning å sette fokus på å endre dette. Med en stigende norsk kronerkurs, som dermed gjør det billigere for nordmenn å feriere i Danmark, har vi en unik sjanse til å øke kjennskapen til Haderslev med vår deltagelse på Reiseliv, sier næringsdirektør Niels-Henrik Glisbjerg i utviklingssenteret for Haderslev til Take Off. I den forbindelse deltar altså Haderslev Turistbyrå på Reiseliv 2010 fra torsdag til søndag.

– Ser man på det typiske adferdsmønsteret for barnefamilier, tas beslutningen om årets sommerferie tidlig på året. Derfor er det av stor betydning å få fortalt om mulighetene i Haderslev så tidlig som mulig, fortsetter Glisbjerg.

Foto: Reiseliv på Norges Varemesse i fjor.