Nytt magasin for Choice-gjester

Choice Hotels markedsdirektør Liv Kindem og Magnus Rønningen, daglig leder 2364 Forlag.

Denne våren lanserer Choice Hotels Scandinavia sitt første reise- og livsstilsmagasin, Choice Magazine, skriver hotellkjeden i en pressemelding. Tidligere MASSIV-redaktør Magnus S. Rønningen vil sørge for fire årlige utgivelser, med distribusjon på over 23.000 hotellrom i hele Norden. Choices 1,8 millioner hotellgjester kan berike hotelloppholdet med lesestoff og bilder, for påfyll og inspirasjon.

– I Choice jobber vi med hele hotellopplevelsen, ikke bare sengene gjestene sover i. Choice Magazine skal være noe å glede seg over og bli engasjert av. Våre gjester er opptatt av samfunn, reise og kultur. Vi ønsker å gi dem de gode historiene sier markedsdirektør Liv Kindem i Choice.

«Skavlan» på papir

Første utgave av Choice Magazine vil være på plass på alle hotellrom i midten av mai. Magnus S. Rønningen er prosjektleder.

– Jeg gleder meg til bladet er på vei til alle hotellene. Det er gøy å jobbe med et selskap som tenker nytt og stort. Med lesere i hele Skandinavia, har vi mulighet til å lage portretter og innslag fra alle tre landene. Det blir et slags «Skavlan» på papir, sier Magnus S. Rønningen, daglig leder i 2634 Forlag.

Samarbeid med reisemagasinet Wanderlust

Choice Magazine har inngått en unik samarbeidsavtale med Wanderlust, Englands ledende reisemagasin. Samarbeidet omhandler blant annet rettigheter til en rekke av Wanderlusts spektakulære reisereportasjer.

– Samarbeidet med Wanderlust gir oss tyngde på reisestoff. Samtidig ønsker vi å presentere både trender og mennesker på en annerledes måte, i en spennende innpakning. Choice Magazine skal være fristende og umulig å legge fra seg, avslutter Kindem.

Foto: Choice Hotels markedsdirektør Liv Kindem og Magnus Rønningen, daglig leder 2364 Forlag.