Thon Hotels vokser i Brussel

Thon Hotel EU i Brussel (foto fra Thon Hotels)

I annet kvartal 2012 åpner Thon Hotel EU i Brussel. Hotellet ligger meget sentralt til i byens EU-kvartal, med kort gangavstand til samtlige EU-institusjoner. Med dette hotellet vil Thon Hotels ha over 1450 rom i Europas hovedstad, og blir dermed en av de tre største hotellaktørene i byen, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Thon Hotel EU blir et firestjerners hotell, med 405 moderne og lyse rom, og 30 leiligheter for kort- og langtidsleie. Hotellet vil tilby store kurs- og konferansefasiliteter, med 15 møterom og en makskapasitet på 300 personer i den største salen. Hotellet får en rekke fasiliteter, som restaurant, bar og fitness-senter, samt stor parkeringsgarasje for gjester og deltagere på kurs og konferanse. På grunnplanet i hotellet vil det ligge en rekke hyggelige butikker og en liten grønn lunge.

– Forretningsreisende til EU-hovedstaden er den naturlige målgruppen. I tillegg er storbyweekend for fritidsreisende viktig for oss. Brussel er et attraktivt weekend-reisemål, og vi kan tilby prisgunstige weekendtilbud. Vi har stor bredde i hotelltilbudet, med hoteller både ved flyplass, City Centre og i EU-distriktet, sier Nils Hauge, Area Director for Thon Hotels i Benelux.

Fakta:

Thon Hotels har vært etablert med hoteller i Brussel siden 1995. Kjeden har i dag fire hoteller og to appartementshoteller i Brussel, samt ett hotell i Rotterdam i Nederland.

  • Stanhope Hotel, 5 stjerners hotell med 108 rom (125 rom fra sept 2010)
  • Thon Hotel Bristol Stephanie, 4+ stjerners hotell med 142 rom og gode møteromsfasiliteter
  • Thon Hotel Brussels City Centre, 4-stjerners hotell med 454 rom og store konferansefasiliteter
  • Thon Hotel Brussels Airport, 3-stjerners hotell med 100 rom og møteromsfasiliteter
  • Leilighetshotellene Thon Residence Florence med 42 leiligheter og Thon Residence Parnasse med 160 leiligheter

Foto: Thon Hotel EU i Brussel (foto fra Thon Hotels)