Ingunn Weekly: HSMAI Europe

Europaflagg

Som tidligere annonsert, skal HSMAI Europe dra i gang en rekke nye aktiviteter, som alle de europeiske landene – uavhengig om det er et chapter der eller ei – kan delta på. Blant annet omfatter det Revenue Management-sertifisering og webinarer. Datoene kommer over påske, og gjennomføringen blir i mai og juni. Det nye, digitale europeiske magasinet vil ha sin første utgivelse ultimo april. Alt dette kommer de norske medlemmene til gode!

Vi har mange gode hjelpere blant våre samarbeidspartnere, og torsdag 5. mai neste år vil bli historisk for oss. For første gang arrangeres det en europeisk prisutdeling. Hele fire nye priser i regi av HSMAI Europe; HSMAI European TravelMarketer Award, som blir noenlunde tilsvarende de norske HSMAI-prisene, HSMAI EUROPE NAMES, SALES & MARKETING TOP 25, The Young European Leader of the Year og The Young European Hotelier of the Year. Dagen innledes med en rundebordskonferanse, og prisutdelingene vil finne sted på flotte London Hilton i Park Lane torsdag 5. mai 2011. Så sett av tiden til å delta! Både for de norske HSMAI-prisene og de europeiske vil dere kunne sende inn prisbidragene digitalt.

Fra og med 29. april vil jeg flytte til London for en lengre periode, kanskje to år, og pendle til Oslo. Jeg skal lede arbeidet med å bygge opp det ovennevnte og mere for HSMAI Europe, i et nært samarbeid med vårt hovedkontor i USA, men vil også ha hovedansvaret for HSMAI Norge.  Kjempespennende!

Har du lyst til å engasjere deg mer i HSMAI, ta gjerne kontakt med meg.

Ingunn Hofseth. ThumbnailHa en nydelig påske!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway