Nytt Best Western i Vänersborg

1 juni 2010 öppnar ett helt nytt Best Western hotell i Vänersborg. Best Western Arena Hotell blir kedjans 73:e hotell i Sverige, skriver Best Western Hotels i ett pressmeddelance.

Best Western Arena Hotell ligger i kvarteret Katten i centrala Vänersborg och var tidigare ett elevhem vilket har genomgått en total ombyggnad och öppnar nu med 65 rum, alla utrustade med kabel-tv och filmkanaler.

– Som nyöppnat hotell ville vi tillhöra en kedja och då var valet självklart, säger Malin Larsson, ägare till Best Western Arena Hotell. Vårt närhet till Arena Vänersborg ser vi som en stor fördel. Vi ser mycket positivt på att alla hotell i kedjan ägs och drivs i privat regi. Det ger oss möjlighet att erbjuda gästerna vår egen stil och karaktär samtidigt som gästerna vet att vi lever upp till kvalitetskraven som ställs på hotellen inom Best Western Hotels.

– Det känns mycket positivt med ett hotell i Vänersborg och extra spännande med en helt ny produkt, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Med 73 hotell på 52 orter befäster vi vår position som den kedja som är mest rikstäckande i Sverige.