Ti nye Thon-direktører

Thon Hotel Gardermoen

Thon Hotels har fått ti nye direktører, de fleste av dem med fartstid fra tilsvarende stillinger i kjeden. De nyutnevnte er:

Thon Hotel Oslofjord

Terje Hatlen-Stokke er ny direktør på Thon Hotel Oslofjord. Terje har blant annet jobbet som direktør på Thon Hotel Kirkenes og Thon Hotel Moldefjord. Han har i tillegg lang erfaring fra reiselivsbransjen.

Thon Hotel Munch

Tamas Csorba er ny direktør på Thon Hotel Munch, med oppstart i august/september. Tamas kommer fra stillingen som F&B Manager på Thon Hotel Oslofjord, og har flere års erfaring innen hotelldrift, blant annet fra restaurant, resepsjon og kurs/konferanse.

Thon Hotel Kirkenes

Thomas Hjellestad er ny direktør på Thon Hotel Kirkenes. Thomas har variert erfaring fra hotellbransjen, og har blant annet jobbet som F&B Manager på Quality Hotel Residence (Sandnes), daglig leder på Norlandia Sole og Norlandia Kristiansand, direktør og eier av Myhregaarden Hotel i Stavanger, og som foreleser på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Thon Hotel Triaden

Trude Jacobsen er ansatt som ny direktør ved Thon Hotel Triaden. Trude kommer fra stillingen som assisterende direktør ved Thon Hotel Arena. Hun har mange års erfaring fra hotellbransjen, deriblant også fra Thon Hotel Triaden.

Thon Hotel Slottsparken

Siri Tunold er ny direktør på Thon Hotel Slottsparken. Hun har tidligere jobbet på Stanhope Hotel i Brussel, Hotel Bristol og Thon Hotel Spektrum og kommer nå sist fra stillingen som direktør på Thon Hotel Astoria.

Thon Hotel Astoria

Frode Gullbekk Johnsen er ny direktør ved Thon Hotel Astoria. Frode har tidligere jobbet som direktør ved Thon Hotel Bristol i Bergen og Thon Hotel Slottsparken. I den senere tid har Frode vært ansatt ved hovedkontoret i Olav Thon Gruppen.

Thon Hotel Bjørneparken

Torill Kolbjørnsen Stabæk er ny direktør på Thon Hotel Bjørneparken i Flå. Torill kommer fra og bor på Ål i Hallingdal. Hun har jobbet som kjøkkensjef ved Thon Hotel Hallingdal siden januar 2009 og har hatt fagbrev som kokk i 17 år. Hun har drevet kafé og cateringfirma på Ål kulturhus i syv år, og sitter i næringsstyret i Ål kommune.

Thon Hotel Gyldenløve

Susanne Petzold er ny direktør på Thon Hotel Gyldenløve. Susanne har tidligere jobbet som prosjektleder ved oppstart av Thon Hotel Alta. Hun har også jobbet på Thon Hotel Gardermoen, Thon Hotel Charlottenberg og Thon Hotel Hammerfest.

Thon Hotel Nordlys

Kine Helene Willumsen er ansatt som ny direktør ved Thon Hotel Nordlys. Kine har tidligere vært salgssjef ved Thon Hotel Nordlys.

Thon Hotel Alta

Hilde Bjørkli er ny direktør på Thon Hotel Alta. Hun har lang erfaring fra hotellbransjen og kommer nå fra jobben som markedssjef for NordNorsk Reiseliv i Finnmark.