Widerøe utvider TRD–CPH

En Widerøe Dash 8-100-maskin (Widerøe)

Etter ønsker fra mange kunder og som ledd i den stadige forsterkingen av SAS-konsernets rutenett i Skandinavia, øker Widerøe antall avganger på strekningen Trondheim–København, skriver selskapet i en pressemelding.

Allerede 3. oktober åpner selskapet en ekstra rundtur på søndager, mens utvidelsen mandag–fredag blir fra oppstarten av neste års sommerprogram, som gjelder fra 28.mars. Dermed blir det fire daglige direkteflyginger på strekningen. De nye avgangene blir kl 12.40 fra København og kl 15.05 fra Trondheim. I tillegg kommer en ny avgang fra Trondheim kl 08.15 (via Sandefjord/Torp) for å forsterke morgentilbudet.

– Med flere avganger gir vi våre kunder ytterligere valgmuligheter, enten man reiser bare Trondheim–København eller skal  videre på SAS og Widerøes omfattende rutenett, sier administrerende direktør Lars Kobberstad i Widerøe.

– Eksempelvis kan vi nå tilby nye reisemuligheter mellom alle Widerøes destinasjoner på Helgeland og København, så vel som mellom Trondheim og en rekke større europeiske destinasjoner, som blant annet Paris, Frankfurt, Brussel og Zürich. Både forretnings- og fritidsreisende vil få stor glede av det utvidede tilbudet.

Foto: En Widerøe Dash 8-100-maskin (Widerøe)