Klart for HSMAI Reiselivsdagen

Reisende i hotellresepsjon

Det foreløpige programmet for HSMAI Reiselivsdagen er nå klart, og og kan leses på denne siden.

Idégrunnlag og målsetting for arrangementet:

  1. Forsterke arrangementkonseptet, som skal gi sterke kompetanse- og nettverksmuligheter for deltagerne, som konseptmessig skal kunne repeteres med suksess også de kommende årene
  2. Spesialtilpasse programmet, slik at det også er høyaktuelt for innkjøpere av reiselivstjenester
  3. Sikre høyt nasjonalt og internasjonalt nivå på foredragsholdere
  4. Bygge opp et program som appellerer til så vel toppledere, selgere/markedsførere, økonomi- og IT-ansvarlige, og linjeledere, key accounts, revenue managers m.m. i ulike reiselivsbedrifter

Dale Moss, adm. dir. OpenSkies
Dale Moss, adm. dir. OpenSkies

Målsetting: 250 totalt, inklusive utstillere, foredragsholdere og andre.

Blant annet har vi sikret oss Dale Moss. Han er en utrolig motiverende og kunnskapsrik foredragsholder i verdensklasse. Han er administrerende direktør i OpenSkies, et datterselskap av British Airways. Han var tidligere i mange år British Airways’ direktør for globalt salg og markedsføring, både for passasjer- og fraktindustrien. Nå kommer han altså til oss i Oslo!

Kommer du – og er Facebook-bruker? I så fall er det fint om du bekrefter din deltagelse i Facebook-eventen vi har satt opp for HSMAI Reiselivsdagen.

Velkommen med din påmelding! Ta med deg kolleger, kunder, samarbeidspartnere og andre, og la oss i fellesskap sette fokus på denne fantastiske reiselivsnæringen. Ta kontakt om eventuell grupperabatt.

Du oppnår Early bird-pris ved påmeldingen innen 4. november.

Ingunn Hofseth. ThumbnailJeg benytter anledning til å takke Reiselivsdagskomiteen og andre for uvurderlig hjelp. Du finner presentasjon av komiteen her.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway