Charterbransjens første hotell-app

iPhones. Foto fra Apple

Apollo lanserer i disse dager en applikasjon for iPhone, med fokus på hotell, skriver selskapet i en pressemelding.

– Mange av våre kunder er aktive mobilbrukere, som setter pris på våre mobile tjenester. Hotellapplikasjonen viser hele vårt samlede hotelltilbud, med bilder og fullstendige beskrivelser, på samme måte som på hjemmesiden eller i katalogen, sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

Etter suksessen med restplass-appen, som ble lansert i mars, slipper nå Apollo en ny: Apollo Hotell. På den kan man bla gjennom hele hotelltilbudet på skjermen. For hvert hotell finnes en beskrivelse, flere bilder av anleggene, kart og fakta. Appen gir også mulighet til søke hotell per reisemål eller la tilfeldighetene avgjøre. I det siste tilfellet rister man bare telefonen, så kommer de ulike alternativene opp. Applikasjonen lanseres for iPhone-brukere i Sverige, Norge og Danmark.

Helen Begby ser at flere av selskapets besøkende i stadig større grad besøker hjemmesiden fra mobiltelefonen.

– En skreddersydd mobilapplikasjon gir en mye bedre brukeropplevelse. Hotell blir en stadig viktigere del av reisen. Vår tanke er at appen skal være en kilde til både inspirasjon og informasjon, i tillegg til at vi er opptatt av å tilby kundene våre tjenester til ulike sammenhenger. Det er appen vår et eksempel på,  sier Helen Begby.

Ytterligere funksjoner i appen er at brukeren ved et enkelt tastetrykk kan få en bookinglenke tilsendt på e-post, samt en ”Ring Apollo”-knapp.

Applikasjonen lastes ned gratis fra denne adressen:
http://itunes.apple.com/no/app/apollo-hotell-norge/id397204992?mt=8

Foto: iPhones. Foto fra Apple