Unike perler under felles ledelse

Tobias Ekman og Satu Andersson

Nordic Choice satser videre på sine unike hoteller. Tobias Ekman blir konserndirektør for Nordic Hotels and Resorts. Ekman har i dag ansvaret for Nordic Light og Nordic Sea i Stockholm, samt det planlagte luksushotellet på Tjuvholmen i Oslo. Nå legger han til ytterligere seks enkeltstående resorter, deriblant Farris Bad, Yasuragi Hasseludden og Copperhill Mountain Lodge. Ekman vil arbeide med utvikling av eksisterende og nye konsepter. Satu Andersson tar over som hotelldirektør ved Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm.

Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia
Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia

– Vi er stolte av mangfoldet i Nordic Choice. For oss er det en styrke å kunne tilby helt unike hotellperler, utenom våre store kjeder, Clarion, Clarion Collection, Quality, Quality Resort og Comfort. Tobias får en viktig rolle i konsernledelsen, for å styrke posisjonene til de enkelte hotellene og utvikle nye medlemmer i familien, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

– Det er en spennende utfordring å utvikle anlegg som alle er konseptuelt selvstendige. Mitt fokus vil være å finne positive synergier. Jeg ser frem til å utvide gruppen i årene som kommer. Oslos første luksushotell åpner i 2013, vegg i vegg med det nye Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Det vil bli et landemerke, sier Tobias Ekman, konserndirektør for Nordic Hotels and Resort.

Tobias Ekman er i dag hotelldirektør for Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm. Han har lang erfaring fra hotellbransjen, blant annet som hotelldirektør ved Clarion Hotel Sign i Stockholm, og er utdannet innen Hotel Management ved HOSTA Hotel School og Hotel Institute Montreux i Sveits.

Satu Andersson ny direktør for Nordic Light og Nordic Sea i Stockholm

Satu Andersson vil ta over som hotelldirektør på Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm, der hun i dag jobber som hotellsjef. Satu har tidligere vært ansvarlig for franchise services og WeCare i Choice Hotels Scandinavia. Hun har ledet salg, produktutvikling og drift innen flere hotellkjeder i Sverige.

Toppfoto: Tobias Ekman og Satu Andersson