Ingunn Weekly: Har du forberedt deg til HSMAI-prisene?

Konsernsjef Olav Fjell og medarbeidere i Hurtigruten under prisutdelingen på HSMAI-prisfesten i januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Det å spre engasjement og optimisme blant våre medlemmer er en av HSMAIs mange roller. Vi skal også bidra til å heve kvaliteten innen reklame og markedsføring i reiselivsnæringen, noe vi har bidratt sterkt til gjennom HSMAI-prisene.

Neste uke vil du få tilsendt informasjon om HSMAI-prisene, og anledning til å melde deg på i konkurransen om de gjeve prisene. Vi har blant annet innført en egen kategori for events. Denne kategorien er åpen for alle som har arrangert en event eller en festival, der arrangementet har overgått all forventning, med hensyn til antall besøkende, presseomtale, økonomisk resultat og tilbakemeldinger fra kunder.

Det legges også vekt på kreativitet og nyskaping. Vi har videre gjort en del endringer i kategoriene, og i tillegg, som nytt av året, stifter vi to nye priser. Én miljøpris og én PR-pris. Utarbeidelse av kriteriene for de nye prisene og juryeringen vil foretas av spesialjuryer. Selve prisutdelingen er som kjent onsdag kveld 12. januar 2011.

Ingunn Hofseth. ThumbnailSå sett av kvelden sammen med oss!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Konsernsjef Olav Fjell og medarbeidere i Hurtigruten under prisutdelingen på HSMAI-prisfesten i januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner